SON DAKİKA

Mengen Derneği Milli Eğitim Müdürü Celepçi için basın açıklaması yaptı

Bu haber 15 Mart 2016 - 16:11 'de eklendi ve 1.140 kez görüntülendi.

Mengen Derneği Milli Eğitim Müdürü Celepçi için Mengen Derneği Yönetim Kurulu Adına Başkan Mesut Yaman imzası ile basın açıklaması yaptı

Mengen Derneği BASIN AÇIKLAMASI

Mengen Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih Celepçi ile ilgili son günlerde sosyal medya aracılığı ile başlatılan linç kampanyasını büyük bir üzüntü ile takip ediyoruz.

Mengen ve Ülke sevdasına yakinen şahit olduğumuz Sayın CELEPÇİ’ye yönelik haksız ve mesnetsiz iddiaların tarafımızca kabulü mümkün değildir.

İlköğretim öğrencilerinin velileri ile yaptığı toplantıda Mengen Aşçılık Meslek Lisesinin sınavla ve en az 300 puanla ögrenci aldığını, Mengenin Aşçılık alanında bir dünya markası olduğunu ancak Aşçılık Lisesine giremeyen yada giremeyecek öğrencilerin başka alanlara yönlendirilmesi gerektiği şeklindeki açıklamalarının zorlama yorum ve çıkarımlarla Aşçılık karşıtlığı yada Aşçılık mesleğini tahkir ettiği neticesine vardırılmasının büyük bir haksızlık olduğu düşüncesindeyiz.

Sayın Milli Eğitim Müdürümüzün Mengenimizde yapmış olduğu çalışmalar takdire şayandır. Son olarak sınavlarda ve sportif faaliyetlerde başarı elde eden Mengenli öğrencilerimizi için Ankara’ya gezi düzenleyen Sayın Salih Celepçi ile yapmış olduğumuz görüşmede Mengen Sevdasına bir kez daha şahit olduk ve Mengene yönelik hayallerini ve projelerini büyük bir Onurla dinleme fırsatı bulduk.

Sayın Müdürümüzün bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada hep yanında olacağımızı bir kez daha ifade ediyor, başarılı çalışmalarından dolayı Mengen Derneği ve Mengenli hemşehrilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz .

Mengen Derneği Yönetim Kurulu Adına Başkan Mesut Yaman

mengenliler-derneği