samsun escort izmit escort bayan bodrum bayan escort
escortbeylikdüzü escortbodrum escort bayanşişli escort bayanescort ankaraistanbul escortporna izlediyarbetdiyarbetganobetbetmarlosweet bonanzagaziantep escortgaziantep escortantalya escort bayanmanavgat escort bayanpendik escortkurtköy escortataşehir escortkartal escortümraniye escortbostancı escortkadıköy escortKadıköy escortAnadolu Yakası EscortAtaşehir escortBostancı escortBahçeşehir Escortizmir escort bayanhizmetçi pornohttps://www.newstrendline.com/Beylikdüzü EscortAdana escortescort marmarisgrandpashabetankara escort
hava
DOLAR 28,8768 %% -0.05
EURO 31,2241 %% -0.02
GRAM ALTIN 1.875,06 %% 0,01
ÇEYREK A. 3.065,71 %% 0,01
BITCOIN 1.273.423 %4.687
SON DAKİKA
Google News

CHP “Emeğe Saygı Çayı” projesi devam ediyor

Son Güncelleme :

14 Mart 2013 - 11:18

CHP “Emeğe Saygı Çayı” projesi devam ediyor

chp-emegesaygicayi

CHP “Emeğe Saygı Çayı” projesi devam ediyor

CHP Bolu Parti Okulu Projelerinden olan “Emeğe Saygı Çayı” projesi tüm hızıyla devam ediyor. İşçi, memur ve öğrencilerin yoğunluklu olarak servis bekledikleri duraklarda sabah saat 6 sularında simit ve çay ikram ederek servis bekleme süresince halkla sohbet eden CHP’liler, gün geçtikçe artan ilgiden çok memnun. Proje danışmanı Çiğdem Türker Ulusoy, bu çalışmanın kısa süreli olarak düşünülmediğini ve devamının geleceğini belirterek, Boluluların ve özellikle de emekçilerin yanında olmanın sadece sözle değil, bu şekilde onların hayatlarındaki zorlukları birlikte paylaşarak gösterileceğini ve anlaşılabileceğini belirtti. Proje ekibinden Gül Erez ise esnafın ve işçilerin bu projenin devamını istediğini, belediyenin eksik ve özensiz çalışmaları yüzünden cam silmekten sıkıldıklarını, artık belediyenin el değiştirmesi gerektiğini söylediklerini iletti. Proje ekibi aynı zamanda Sümer Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kahruman’ı da ziyaret ederek proje ile ilgili görüş ve mahalle hakkında detaylı bilgi aldı.

“Emeğe Saygı Çayı” projesi ilerleyen haftalarda da farklı bölgelerde yine sabahın erken saatlerinde devam edecek.
 
Çağlar Akay

YORUM ALANI

Emekli işçi 17 Nisan 2013 / 18:23 Cevapla

Güzel bir emek,dayanışma göstergesi.Ancak çay ve simit’le birlikte İşçi,Memur,öğrenci’lerin kitlesel ve sınıf dayanışması,birliktelik ve mücadele yolundaki ayırımsız,asgari-müşterek ortak paydalarına destek,önderlik kaçınılmaz bir görev olmalıdır.Yaşama ve emeğe saygı ölçüleri bu çerçevede bilinçle düzenlenerek uygulanması gerekir.

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.