hava 15° Yağmur
DOLAR 20,9783 %% 0.73
EURO 22,5975 %% -0.26
GRAM ALTIN 1.313,16 %% -0,69
ÇEYREK A. 2.147,02 %% -0,69
BITCOIN 27.046,53 %-0.708
SON DAKİKA
Google News

ORHAN UÇAR MENGEN DURAKLARINI YENİLEDİ

Son Güncelleme :

22 Temmuz 2014 - 22:32

ORHAN UÇAR MENGEN DURAKLARINI YENİLEDİ

orhan-ucar-mengen-durak

ORHAN UÇAR MENGEN DURAKLARINI YENİLEDİ

 

Bolulu hayırsever işadamı İzzet  Baysal Vakfı Mütevelli heyeti üyesi Orhan Uçar Mengen ilçemize hakettiği iyileştirmeler için düğmeye bastı. Çaydurt ile Mengen arasında yer alan durakları Mengenin Doğasına uygun tasarımda yapılan duraklar ile yeniledi. Konuyla ilgili olarak Belediye Başkanı Turhan Bulut açıklama yaptı.
Mengen’in doğasıyla ve mimarisiyle örtüşen yeni otobüs duraklarımız kattığı görsel güzellikle, kullanımıyla halkımızın beğenisini kazandı. Duraklarımızın yapımında emeği geçen mimarlarımıza ve ilçemize desteklerini esirgemeyen Orhan UÇAR Bey’e çok teşekkür ediyoruz.

 
ucuz twitter beğeni satın al

YORUM ALANI

Nilufer Yıldırım 23 Temmuz 2014 / 01:08 Cevapla

Allah razı olsun Orhan Uçar beyefendiden ne mutlu ona ki memleketine hayır yapmış.

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.