samsun escort izmit escort bayan bodrum bayan escort
escortbeylikdüzü escortbodrum escort bayanşişli escort bayanescort ankaraistanbul escortporna izlediyarbetdiyarbetganobetbetmarlosweet bonanzagaziantep escortgaziantep escortantalya escort bayanmanavgat escort bayanpendik escortkurtköy escortataşehir escortkartal escortümraniye escortbostancı escortkadıköy escortKadıköy escortAnadolu Yakası EscortAtaşehir escortBostancı escortBahçeşehir Escortizmir escort bayanhizmetçi pornohttps://www.newstrendline.com/Beylikdüzü EscortAdana escortescort marmarisgrandpashabetankara escort
hava
DOLAR 28,8768 %% -0.05
EURO 31,2241 %% -0.02
GRAM ALTIN 1.875,06 %% 0,01
ÇEYREK A. 3.065,71 %% 0,01
BITCOIN 1.273.423 %4.687
SON DAKİKA
Google News

Bolulu Hemşeriler Buluşma Gecesinin Ardından-4

Son Güncelleme :

17 Ağustos 2012 - 14:30

Bolulu Hemşeriler Buluşma Gecesinin Ardından-4

BOLU GECESİ (ETKİNLİK ALANI- Keçiören Kalaba Spor Tesisleri)

İftar sonrasında saat 22:30’da başlayan Bolu Gecesi etkinliklerine katılım yaklaşık 3.000 kişi civarında olmuş ve iftar ile birlikte toplamda katılımcı sayısı 5.000’in üzerine çıkmıştır. (Ankara’daki Bolulu hemşerilerimizin yaklaşık %6’sı).

 

Bolu Evi Açılışı

Bolu Evi’nin açılışı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sn. Ekrem Erdem, AK Parti Bolu Milletvekili Sn. Fehmi Küpçü, Keçiören Belediye Başkanı Sn. Mustafa Ak, Bolu Belediye Başkanı Sn. Alaaddin Yılmaz, Bolu Tanıtma ve Kalkınma Vakfı Ankara Şube Başkanı Sn. Özer Özcan, Mengen Belediye Başkanı Sn. Osman Erarslan, Sudan Vakıflar ve İrşad Başkanı Sn. Muhammet Mustafa Alyaguti, Sudan Büyükelçisi Ömer Haydar Abuzgit tarafından yapılmıştır.

Bolu Evi açılışında, Mengen Davul ve Zurna Ekibi’nin katılımcıları selamlama ve uğurlama gösterileri, izleyenlere unutulmaz anlar yaşatmışlardır.

 

Bolu Evi açıldıktan sonra Sudanlı ve fahri Bolulu misafirlerimize Bolu ile ilgili bilgi verilmiş ve ikramda bulunulmuştur.

 

Ayrıca Sn. Ekrem Erdem’e, Sn. Mustafa Ak’a ve Sudanlı misafirlerimize Bolu Pasaportu takdiminde bulunulmuştur.

Açılış ile ilgili fotoğraf ziyafetimiz:

 

 

 

Açılış sonrasında etkinlik alanına geçilmiştir.

(Devam Edecek)

 

Uğur Salih UÇAR

YORUM ALANI

Metin Alparslan 17 Ağustos 2012 / 14:54 Cevapla

Uğur Bey Ankaradaki Bolulu hemşerilerimiz gittikçe artan bir ivmeyle her geçen gün sayılarını çoğaltarak bir araya geliyorlar. Bu bilinci oluşturmada elbetteki Bolu Vakfının ve ona destek olan diğer vakıf derneklerin payı büyüktür. Ayrıca bu süreçte hem Yeniçağ Derneği hem de Seben Derneğinin kuruluş başlangıçları yapıldı onlarında etkisi vardır. Buradan hem organizasyon birimlerimize hem de Ankaradaki Vakıf ve Derneklerimizin verdiği katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.
Merak edenlere Ankaradaki Bolu Vakıf ve Derneklerin ilgililerinin telefonları:
http://www.bolupostasi.com/ankaradaki-bolulu-vakiflar.html

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.