hava Çoğunlukla Bulutlu
DOLAR 19,0451 %% 0.01
EURO 20,7397 %% 0.12
GRAM ALTIN 1.206,20 %% 0,05
ÇEYREK A. 1.972,14 %% 0,05
BITCOIN 533.382 %-2.713
SON DAKİKA
Google News

GEREDE | SICAK AŞ 11 YILDIR DEVAM EDİYOR

Son Güncelleme :

20 Temmuz 2012 - 20:09

GEREDE | SICAK AŞ 11 YILDIR DEVAM EDİYOR

SICAK AŞ 11 YILDIR DEVAM EDİYOR

 

Hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturan Gerede Belediyesi 11 yıldır sıcak aş dağıtımı yapmaya devam ediyor.

Hayırseverlerin katkıları ile yemekler Belediye Aşevinde dağıtılan sıcak aştan günlük 350 aile, ortalama 1400 kişi yararlanıyor.

Belediye Başkanı Ömer BAYGIN yaptığı açıklamada; “11 yıldır sıcak aş kampanyamızı devam ettiriyoruz. Sıcak aş dağıtımını geçen yıl olduğu gibi bu yıl da aşevinden yapıyoruz. Belediye aşçıları Aşevimizde yemekleri doğalgazla pişiriyorlar. Günlük 350-400 ailemizin faydalandığı sıcak aş dağıtımından ortalama olarak 1500-2000 kişi yararlanıyor. Manevi duyguların yoğunlaştığı bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinde tebessüm oluşturabiliyorsak ne mutlu bize. Bu vesile ile hayırseverlerimize ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ediyorum” dedi.

Aşevinde yemek menüsü; Mercimek Çorbası-Tas Kebabı-Pirinç Pilavı-/Yayla Çorbası-Kavurma-Pirinç Pilavı-Üzüm/Ezogelin Çorbası-Etli Kuru Fasülye-Pirinç Pilavı-Karpuz/Etli Nohut-Pirinç Pilavı-Yoğurt/ şeklinde çeşitli menülerden oluşuyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ise yüzü gülmeye devam ediyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.