hava Hafif Yağmur Geçişi
DOLAR 19,0087 %% 0.09
EURO 20,2807 %% 0.67
GRAM ALTIN 1.180,82 %% 0,68
ÇEYREK A. 1.930,63 %% 0,68
BITCOIN 506.067 %5.854
SON DAKİKA
Google News

Ali Ercoşkun temayül yoklamasında koordinatör Milletvekili olarak Konya’ya görevlendirildi.

Son Güncelleme :

28 Şubat 2015 - 13:56

Ali Ercoşkun temayül yoklamasında koordinatör Milletvekili olarak Konya’ya görevlendirildi.

ali-ercoşkun-konya

 

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun temayül yoklamasında koordinatör Milletvekili olarak Konya’ya görevlendirildi.

AK Parti Genel Merkez tarafından 28 şubat günü yapılacak temayül yoklaması için Konya’da görevlendirildiğini belirten Ercoşkun; “7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri Temayül yoklaması, adaylık başvurusu yapanların değerlendirilmesi ile ilgili olarak gerçekleştirilecektir. Milletvekili aday belirleme kriterlerinden bir tanesi olan teşkilatların görüş ve kanaatlerini belirleme amacıyla yapılacak temayül yoklaması için Konya’da 15 sandık kuruyoruz. Sabah saat 10’da başlayacak oy kullanma işlemleri saat 16 da tamamlanacak. Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’nun memleketi Konya’da çıkartılacak 14 Milletvekilliğine karşılık 186 aday adayı yoklamaya katılıyor. Parti yetkili kurullarınca adaylık değerlendirmesine alınacaklarla ilgili ön incelemeye katkı sağlama amacıyla teşkilat mensuplarının görüşünü öğrenmek için temayül yoklaması yapılacaktır.”

Ercoşkun; “Temayül Yoklaması sonuçları adaylıklarla ilgili değerlendirmelerde tek başına bir ölçüt teşkil etmediği gibi adaylık için herhangi bir şekilde hak da teşkil etmez. Hayırlara vesile olmasını temenni ederim.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.