samsun escort izmit escort bayan bodrum bayan escort
escortbeylikdüzü escortbodrum escort bayanşişli escort bayanescort ankaraistanbul escortporna izlediyarbetdiyarbetganobetbetmarlosweet bonanzagaziantep escortgaziantep escortantalya escort bayanmanavgat escort bayanpendik escortkurtköy escortataşehir escortkartal escortümraniye escortbostancı escortkadıköy escortKadıköy escortAnadolu Yakası EscortAtaşehir escortBostancı escortBahçeşehir Escortizmir escort bayanhizmetçi pornohttps://www.newstrendline.com/Beylikdüzü EscortAdana escortescort marmarisgrandpashabetankara escortbahis siteleri
hava
DOLAR %
EURO %
GRAM ALTIN %
ÇEYREK A. %
BITCOIN %
SON DAKİKA
Google News

Şampiyon Göynükten Çıktı

Son Güncelleme :

30 Haziran 2013 - 20:46

Şampiyon Göynükten Çıktı

erhan-bakır

 

Şampiyon Göynükten Çıktı

 

MERSİN´de düzenlenen 17´nci Akdeniz Oyunları´nda serbest stil 60 kiloda güreşen Erhan Bakır altın madalya kazandı.

 

Bolu´nun Göynük ilçesi Kuyupınar köyü Ovaboyu İlkokulu´nda beden eğitimi öğretmenliği yapan ve Erzurum merkez Palandöken Belediyesi´nin güreşçisi olan Erhan Bakır, Akdeniz Oyunları dönüşü hava limanında davul-zurna ile karşılandı. Erhan Bakır´ı Erzurum´a adım atar atmaz omuzlara alan ve havalara atan arkadaşları “Erzurum seninle gurur duyuyor” diye slogan attı. Havalimanından kent merkezine konvoy eşliğinde giren Erhan Bakır, güreşçisi olduğu Palandöken Belediyesi´nde coşkuyla karşılandı.

 

 

BAŞKANDAN 20 CUMHURİYET ALTINI

 

Belediyenin girişinde tebrik ederek karşıladığı milli güreşçi Bakır´a Ak Partili Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 20 Cumhuriyet altını hediye etti. Başkan Bulutlar, “Erhan Bakır, güreşte büyük bir başarıya imza attı. Bu başarıyı 30 yıl önce yine minderde rüzgar gibi esen Erzurumlu güreşçi Reşit Karabacak elde etmişti. Kıt kanaat yetiştirdiğimiz sporcularımızın dünya çapında madalya almaları bizi duygulandırıyor. Gücümüz yettiği kadar spora destek olacağız” diye konuştu.

 

Mersin Yenişehir Fuar Alanı C Salonu´nda yapılan 60 kilo finalinde Faslı rakibi Hamza Fatah´ı 2-0 yenen Erhan Bakır ise “Türk Bayrağını göndere çektirdiğim için çok mutluyum. Madalyamı Türk halkına armağan ediyorum. Şampiyon olmak kadar ay-yıldızlı bayrağımızı göndere çektirip, İstiklal marşını söyletmek çok güzel bir duygu. Şimdi hedefim dünya şampiyonluğu” dedi.

 

Kaynak : goynukten.com / İsa Terli

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.