![Seben Kaykamı Alper Balcıyı uğurladı.](https://bolupostasi.com/wp-content/uploads/2013/08/alper-balcı-veda.jpg)
Seben Kaykamı Alper Balcıyı uğurladı.
Bugün saat 14.00 de Belediye Hizmet Binası önünde İlçe Kaymakamı Alper BALCI ya tayininin Trabzon /Maçka ya çıkması üzerine veda töreni düzenlendi.
Belediye Başkanı Süleyman ÖZBAĞ,İlçe Emniyet Amiri Mustafa ÇELİK,Belediye Meclis Üyeleri ,Daire Amirleri,Memurlar ve Halkın katılımı ile gerçekleşen törende duygusal anlar yaşandı.
Belediye Başkanı Süleyman ÖZBAĞ Sayın Alper BALCI ile Seben e hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını vurgularken Sayın Alper BALCI ya Fahri Hemşerilik Payesi ve Beratini takdim ederek Teşekkür Plaketi Sundu.
Sayın Alper BALCI Saygı değer Seben Halkına hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu ve ” Seben den hiç gitmek istemedim memleketim kadar çok sevdim “diyerek halkımızdan helallik istemeyi de ihmal etmedi.
İkram ile son bulan tören hatıra fotografları çekilerek ölümsüzleştirildi.